Het gehuurde mag uitsluitend gebruikt worden voor kinderfeestjes. Het is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van verhuurder een andere bestemming aan het gehuurde te geven.


Bij aanvang en einde van de huurperiode worden de materialen gecontroleerd aan de hand van een materialen lijst, die bij de materialen wordt meegeleverd. Bij vermissing wordt het vermiste artikel in rekening gebracht. U ontvangt circa binnen 2 weken de hoogte van het te vergoeden bedrag.


Abracadabra is niet aansprakelijk voor eventuele ongelukken die zich tijdens het feestje voordoen.


Wanneer aan het einde van de overeenkomst schade aan het gehuurde wordt geconstateerd, moet de huurder dit aan de verhuurder vergoeden. Indien het gehuurde gerepareerd kan worden, de herstelkosten. Kan het gehuurde niet meer worden hersteld of gereinigd bij ernstige vlekken, dan de vervangingskosten van het beschadigde artikel.


Bij gebreken wordt op een later moment (circa binnen 2 weken) contact met u opgenomen over de te vergoeden schade.


De materialen kunnen op een nog af te spreken datum en tijd worden opgehaald bij Abracadabra, aan de Regentesselaan 35, 3818 HH Amersfoort en op een nog af te spreken datum en tijd weer worden teruggebracht. Wij garanderen dat de gehuurde materialen 1 avond voor het te houden feest mag worden opgehaald en zo mogelijk eerder.


Het is de huurder niet toegestaan het gehuurde zelf te wassen of te reinigen. Graag bij ernstige vlekken zoals chocolademelk voorbehandelen met alleen water. In de verkleedkleding mag niet geverfd worden. Bij sommige feesten wordt een stoffen tafelkleed bijgeleverd, deze zijn bedoeld ter decoratie. Knutselen en een maaltijd mag op dit tafelkleed niet plaats vinden. Taart en drinken natuurlijk wel.


Huurder zorgt voor deugdelijk, rookvrij en schoon vervoer van alle materialen van het te huren Themafeest of verkleedkist.


Graag contante betaling bij het ophalen van de materialen.